Σπυριδούλα Κάμπου

Σπυριδούλα Κάμπου

Γνώση, εμπειρία και το καλύτερο στην επικοινωνία των καλλιτεχνών μας, είναι στη θέση να προσφέρει απλόχερα στη G MUSIC, η Σπυριδούλα Κάμπου. Συνδέοντάς τη μία φιλία χρόνων με τον Γιάννη Μαλλιά, χωρίς δεύτερη σκέψη, αρχές καλοκαιρού 2020, αποδέχτηκε το όραμά του, να γίνουν μαζί με μία μεγάλη ομάδα, συνοδοιπόροι στο όραμα και στην αγάπη για τη μουσική, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας, ξεκίνησε το 1996! Για περισσότερα  από 24 χρόνια, η Σπυριδούλα Κάμπου, διακρίθηκε στον δημοσιογραφικό «στίβο», διαθέτοντας στο βιογραφικό της, σπουδαίες MME συνεργασίες. Για μία ολόκληρη δεκαετία, 2000-2010, διετέλεσε με επιτυχία διευθύντρια εφτά lifestyle περιοδικών, όπως το Lipstick Personalities, το Glam+Style, Very Sorry, ΣΟΚ, Paparazzi, και άλλα!

Οι συνεντεύξεις της με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου αλλά και τα αποκλειστικά της ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια, απασχόλησαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Σημαντική ήταν η πορεία της στην εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ», ενώ για δύο χρόνια, εργαζόταν ως lifestyle editor, στο «Govastileto.gr», της Κιμ Κίλιαν, αλλά και στο Zougla.gr, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Το ραδιόφωνο μπήκε στη ζωή της το 2013!  Η ραδιοφωνική εκπομπή της τότε, αρχικά στα FM στους 108 και στο «Radio Diva», και στη συνέχεια σε ιντερνετικό ραδιόφωνο, και η εκπομπή της «Re-Star(s)t», φιλοξένησε πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Κώστας Καραφώτης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Κουρκούλης, η Αμαρυλλίς, οι REC και άλλοι! Σημαντικός ραδιοφωνικός σταθμός, το «Πανόραμα 9,84», ένα από τα πιο γνωστά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, όπου για έναν χρόνο, 2018-2019, οι καθημερινές εκπομπές της, έγιναν talk of the town.

Tα τελευταία χρόνια, έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής, και της ελληνικής δισκογραφίας, ούσα σε επιτελική θέση, στο κομμάτι επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, μεγάλων δισκογραφικών εταιριών.

Για τρία ολόκληρα χρόνια, διετέλεσε Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη  SONAR MUSIC για τον Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Μακρόπουλο, Βασίλη Δήμα, Ιουλία Καλλιμάνη και άλλους, και από το 2018 μέχρι και το 2020, βρισκόταν στο δυναμικό της SIGANOS MUSIC, αναλαμβάνοντας τον Θάνο Πετρέλη, τον Πάνο Καλίδη και άλλους! Από το 2018 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με τον Μιχάλη Τουρατζίδη. Από τον Ιούλιο του 2020, ανέβαλε τη Διεύθυνση Επικοινωνίας στη G MUSIC!

Παράλληλα, την τελευταία επταετία, έχει ξεκινήσει μία σημαντική πορεία, ως  Επικοινωνιολόγος, μεγάλων τραγουδιστών, έχοντας συνεργαστεί, με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Βασίλης Δήμας, ο Βαλάντης,   ο Γιάννης Τάσσιος, η Naya, ο Γιώργο Δασκουλίδης,η Σαμπρίνα, η Ελένη Καρουσάκη και άλλοι.  Εδώ και 21 χρόνια, αποτελεί στενή συνεργάτης του Λευτέρη Πανταζή, την τελευταία πενταετία, κρύβεται πίσω από την επιτυχία των Droulias Brothers,  εργάζεται μέχρι και σήμερα, για τον Μάκη Δημάκη, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Χρίστο Αντωνιάδη, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα της, είναι η συνεργασία της εδώ και τρία χρόνια με τη Λένα Ζευγαρά. 

Photo Moments