G Music

Τίνα Μελά

Latest Release

Γεννημένη στο Μπαλτσίκ της Βουλγαρίας, και μεγαλωμένη στην Ελλάδα από την ηλικία των 5 χρόνων, όπου μαζί με την οικογένειά της, μετακόμισε στην Αθήνα, εξομολογείται, πώς η χώρα μας, είναι η δεύτερη πατρίδα της.

Το ταλέντο της, έλαμψε από τα παιδικά της χρόνια, όπου τους κέρδιζε όλους με το νάζι, το σκέρτσο της, τις πρόζες της. Ανήσυχη και καλλιτεχνική φύση από μικρή, δεν άργησε να ασχοληθεί με τον χορό και τη ζωγραφική.

Αμέσως μετά το λύκειο, και παράλληλα με τις σπουδές της στην Οπτική και την Οπτομετρία, στράφηκε στο modeling, κλείνοντας τις δουλειές και τις φωτογραφήσεις για μεγάλες εταιρίες, τη μία μετά την άλλη, αλλά και κερδίζοντας τον τίτλο «Miss GS Hellas», στα καλλιστεία GS Hellas.

Ούτε ο χορός όμως, ούτε η ζωγραφική, ούτε το πτυχίο της στην Οπτομετρία, ούτε το modeling, ήταν αυτά, που θα την έκαναν, την καλλιτεχνική της φύση, να ολοκληρωθεί. Κύκλοι που έκλεισαν για πάντα για εκείνη, όταν μέσα από ένα τυχαίο γεγονός, και την πρόταση ενός προσώπου από το μουσικό στερέωμα, που διέκρινε αυτό το κάτι ξεχωριστό που έχει, την οδήγησαν στον δρόμο της μουσικής και του τραγουδιού, ανακαλύπτοντας πλέον, ότι αυτό χρόνια, αναζητούσε.

Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά για να βελτιωθεί φωνητικά, ξεκίνησε εντατικά μαθήματα φωνητικής, και το 2013, κάνει το παρθενικό της ντεμπούτο στην σκηνή, σε μία μοναδική συνεργασία στο Dertiμε τον Βαλάντη, και μετέπειτα στο «ThalassaLive». Από εκείνη την στιγμή, θα ξεκινούσε μία σειρά σημαντικών συνεργασιών με μεγάλους καλλιτέχνες, σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά. Το 2014, εντάσσεται στο διάσημο «Romeo» της Πάτρας, όπου βίωσε δύο μοναδικές σεζόν, μαζί με τους Διονύση Μακρή και τον Θοδωρή Φέρρη. Το 2015, την βρίσκει στην Αθήνα και στο «Έμπατη»,  με τους Χάρη Κωστοπουλο και Ανδρέα Στάμο, ενώ το 2016, κλέβει την παράσταση στο «Μούσες εν χορώ», στη Θεσσαλονίκη. Από τις ωραιότερες συνεργασίες της, αυτή με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη, το 2017 στο «Club 22» στην Αθήνα, αλλά και με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Μάκη Δημάκη, το 2018, στον «Βοτανικό». Το 2019-20, ακολουθεί μία πετυχημένη πολύμηνη σεζόν στο «North», πρώην Έμπατη,

με τους Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus! Η έναρξη της πανδημίας και της πρώτης καραντίνας, την βρίσκει τον Φεβρουάριο του 2020, στον Βόλο και στο «Premiera», όπου είχε ξεκινήσει πετυχημένες εμφανίσεις, με τον Βασίλη Μπατή και τον Κωνσταντίνο Γαλανό.

Το δισκογραφικό της ντεμπούτο, έγινε το 2018, με το «Γίνε Καλοκαίρι», ενώ τον Νοέμβριο του 2020, κυκλοφορεί το «Διαίσθηση», σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Η Τίνα Μελά, διαθέτει κάτι ξεχωριστό, κάτι μοναδικό, που διέκριναν οι έμπειροι συνεργάτες της G Music, που και που δεν άργησε να ξεπροβάλει από μέσα της, μέσα από εντατικά μαθήματα φωνητικής, με τον κύριο Λυριτζή. Μερικοί μήνες ήταν αρκετοί, για να απολαμβάνουμε σήμερα τη νέα Τίνα Μελά, που «Στο Φινάλε», την πιο ξεσηκωτική ρούμπα που έχετε ακούσει, με την υπογραφή του μετρ των ενορχηστρώσεων, Γιώργου Γαλανού, μουσική Σάκκη Βέρρου και στίχους Γιάννη Μαλλιά, κάνει την πιο σημαντική μουσική αρχή της, υπό την «ομπρέλα» της G Music.

Tina Mela Music & Social Media
Tina Mela Music Videos

Latest News