Αθηναΐς

Αθηναΐς

Latest Release

https://www.youtube.com/watch?v=Odnh-DtlNGQ

Η Αθηναΐς, γέννημα-θρέμμα Αθηναία, αποτελεί αναμφισβήτητα, μία σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, που βρήκε τον σωστό μουσικό προσανατολισμό της, και κατάφερε να ξεχωρίσει για αυτό, μέσα από τη συνεργασία της, με τη GMusic.

Το τραγούδι στη ζωή της, μπήκε στα 20 της, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της, ως χειρίστρια και προγραμματίστρια, ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ένα πτυχίο, που έκτοτε έμεινε στο συρτάρι, αφού η αγάπη της για την μουσική, ήταν μονόδρομος.

Στο βιογραφικό της, έχει σημαντικές συνεργασίες, με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Κατερίνα Στανίση, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Πάνος Καλίδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός, ο Λούκας Γιώρκας, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Σπύρος Σπυράκος, και άλλοι.

Στο καλλιτεχνικό ξεκίνημά της, μας «πρωτοσυστήθηκε» ως ποπ τραγουδίστρια, και ως Έλενα Μεταξά, που παρά την επιτυχία που έδειχνε να σημειώνει, λόγω της προσωπικότητας και της επικοινωνίας της επί σκηνής με τον κόσμο, που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, αποφάσισε, να απαρνηθεί, τα όσα ήθελαν άλλοι για εκείνη, να εξαφανιστεί για χρόνια από το μουσικό στερέωμα, και να κάνει μία τεράστια στροφή στην καριέρα της, νιώθοντας ότι μέσα από τη G Music, μπορεί να πατήσει γερά στα πόδια της, και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο πεντάγραμμο, και δη στο λαϊκό, που ανέκαθεν αγαπούσε.

Με νέο όνομα και νέα κυριολεκτικά φωνή, αναγεννήθηκε, όπως η ίδια εξομολογείται, μέσα από τη συνεργασία της με τη G Music, και επέστρεψε δριμύτερη ως Αθηναΐς, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές. Με πολύ και εντατική δουλειά, και ατελείωτες ώρες μαθημάτων, με τον δάσκαλο φωνητικής της, κύριο Χρήστο Λυριτζή, η Αθηναΐς, κατάφερε να βγάλει από μέσα της, μία μοναδική λαϊκής χροιάς φωνή, και να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές της.

Τόσο το πρώτο της τραγούδι, με λαϊκό-δημοτικό «πάντρεμα»,  με τίτλο «Θα κάνω το σωστό», που το καλοκαίρι του 2020,  την ένταξε και επίσημα στη δισκογραφική οικογένεια της GMusic, όσο και η δυναμική μπαλάντα της, με τίτλο «Επιλογή μου», αλλά και η νέα της ξεσηκωτική ρούμπα, με τίτλο «Στην Ευχή», την έκαναν να ξεχωρίσει, και να δηλώσει το δυναμικό παρών της, στο μουσικό στερέωμα.

Athinais Music & Social Media


Athinais Music Videos

Play


Play


Play

Photo Moments
Latest News


SEE ALL