Αλέξανδρος

Αλέξανδρος

Latest Realese

Ο Αλέξανδρος, έχει όλο το πακέτο, για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη μουσική σκηνή. Διαθέτει μία φωνή, που όσοι την έχουν ακούσει, εντυπωσιάζονται. Διαθέτει μία προσωπικότητα, που σε κερδίζει, από τα πρώτα λεπτά.

Μια ροκ φύση, που περπατώντας σε πιο έντεχνα μουσικά μονοπάτια,  θα ξεδιπλώσει μία μοναδική λαϊκή φωνή, που θα σας εντυπωσιάσει, κάνοντας το δισκογραφικό αλλά και τραγουδιστικό του ντεμπούτο, από τη GMusic. Γεννημένος στην Αθήνα, αλλά με ρίζες από την Αμοργό, το νησί του, που λατρεύει, και που επισκέπτεται συχνά, στα 27 του χρόνια σήμερα, είναι πανέτοιμος, να λάμψει το άστρο του.

Ανήσυχο και ατίθασο πνεύμα, από παιδί, γνώριζε, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εκείνον, παρά μόνο, το τραγούδι και η μουσική. Με την αγάπη του για τις νότες, να ενάγεται σε τέχνη, από το Λύκειο κιόλας, θέλησε να πάρει τις πρώτες μουσικές σπουδές, αφήνοντας έκπληκτους, καθηγητές και φίλους του, με το ιδιαίτερο της φωνής του, που πιάνει πολύ υψηλές «σκάλες», όπως ορίζεται ο τίτλος, στη γλώσσα της μουσικής! Έχοντας δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια, με καταστάσεις που έγιναν «γαλόνια» ζωής για τον ίδιο, έβρισκε διεξόδους, μέσα από τη μουσική, και κάθε μορφή τέχνης.

Θέλοντας να εκφράσει τη ψυχή του, «πειραματίστηκε» με επιτυχία, στη ζωγραφική, τη ξυλογλυπτική, τη φωτογραφία, αλλά δίνοντας, όλη την αφοσίωσή του, στη μουσική, αφήνοντας πίσω, τις σπουδές του στη Μηχανολογία, αλλά και το πτυχίο του γραφίστα, πάνω στο οποίο εργάστηκε κάποια χρόνια.

Τον εξιτάρει κάθε τι καινούργιο, είναι «σφουγγάρι» νέων γνώσεων και πληροφοριών, κάνει τα πάντα για να μην μένει στάσιμος, ενώ η αγάπη του για τα ζώα, τον χαρακτηρίζει.

Ο ερχομός του πριν από μερικούς μήνες στη G Music, τον κάνει να δηλώνει ευτυχισμένος, που πραγματικά βρήκε τον δρόμο του, αλλά και τους έμπειρους συνοδοιπόρους στο όραμά του, για να κάνει πραγματικότητα, τα όνειρά του στο πεντάγραμμο.

Alexandros Music & Social MediaAlexamdros Music Videos

Photo Moments
Latest News


SEE ALL