G Music

Αθηναΐς: Η νέα της δυναμική ρούμπα «Στην Ευχή», θα αποτελέσει το μουσικό μότο των γυναικών

athyoutube-web

Με τον πιο ανεβαστικό ρυθμό και με μία εκρηκτική ρούμπα, επιστρέφει μουσικά,  η Αθηναΐς!

 Μόλις μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία της δυναμικής της μπαλάντας, με τίτλο «Επιλογή μου», που αγαπήθηκε από τον κόσμο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, απογειώνει,  το «Στην Ευχή», που θα αποτελέσει το μουσικό μότο, των γυναικών, που έχουν βιώσει την απιστία, από τον σύντροφό τους.

Σε μουσική του Κωνσταντίνου Γαλανού, και στίχους του Γιάννη Μαλλιά, αλλά και με την up tempo ενορχήστρωση του Άγγελου Σαρόγλου, το «Στην Ευχή», που κυκλοφόρησε από τη «G MUSIC», μας ξεσηκώνει, από το πρώτο κιόλας άκουσμά!

Η Αθηναΐς, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του «Στην Ευχή», που φέρει την υπογραφή της Fresqo Films, οργανώνει την τέλεια απαγωγή, μετά βασανιστηρίων, του συντρόφου της, που υποδύεται το γνωστό μοντέλο, Κωνσταντίνος ΠαυλόπουλοςΣυνεργοί της, τρεις πανέμορφες φίλες της, γνωστές από τον χώρο της τηλεόρασης, οι δημοσιογράφοιΚατερίνα ΝινιούΜαρία Βλάχου και Χριστιάννα Κοχλατζή, που μπήκαν για τα καλά στο πετσί του ρόλου, στέλνοντάς τον, όλες μαζί, «Στην Ευχή»!

Ακούστε το  στη διαπασών, χορέψτε στον ρυθμό του, και απολαύστε το «Στην Ευχή», που κυκλοφορεί από τη «G MUSIC»!

Latest News

Αλέξανδρος Γαβαλάς: Το νέο του τραγούδι «Ένα για τα φεγγάρια μου» ξεδιπλώνει το ταλέντο του και ως τραγουδοποιός (βίντεο)

Μας συστήθηκε δισκογραφικά, πριν από μερικούς μήνες, μέσα από τη συνεργασία του με τη «GMusic», με ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Εμπόριο» και μας εντυπωσίασε,

«Σάρωσε» η Ηλιάννα Ζέρβα στο «Loca Live Clubbing» στον Πειραιά (εικόνες)

Με τεράστια επιτυχία, στέφθηκαν οι νυχτερινές εμφανίσεις της Ηλιάννας Ζέρβα, στο Loca Stage στον Πειραιά. Παρά την ξαφνική διακοπή, λόγω του covid 19, που έκλεισε παραμονή πρωτοχρονιάς, όλα τα νυχτερινά